Mijn elektrische installatie laten keuren

Wanneer u uw woning wenst te verkopen dient u in het bezit te zijn van een elektrische keuring.

Robert Boddaert voert zelf geen keuringen uit maar kan u wel verder helpen bij het vinden van een controleorganisme. Klik op de volende link om een offerte aan te vragen voor een elektriciteitskeuring bij BMK Vastgoed BVBA: offerte keurinsrapport elektrische installaties.


Inbreuken elektrische installaties verhelpen

Wanneer u uw huis wenst te verkopen of te verhuren dient uw elektriciteit in uw woning op orde te zijn. Robert Boddaert helpt u graag om u maximaal voor te bereiden voordat u een elektrische keuringsverslag laat opmaken door alle vereisten volgens de normen van het AREI te testen en vervolgens gebreken te verhelpen. Ook wanneer u al in bezit bent van een elektrisch keuringsverslag kunnen wij u van dienst zijn door de vermelde gebreken op te lossen.

Uit statistieken is gebleken dat meer dan 90% van de gekeurde woningen gebouwd voor 1981 veel kleine gebreken vertonen die alreeds voor de keuring konden worden opgelost. Wanneer uw keuring niet op orde blijkt te zijn, dient deze binnen een gestelde termijn opnieuw gekeurd te worden, de kostprijs voor het herkeuren spaart u uit door op ons beroep te doen! Dit levert u gemakkelijk een besparing van 135,- euro!

 

Vraag nu je specifieke offerte aan

offerte

Schrijf een recensie